Nieuws

Verzendzakken, praktisch en voordelig

Verpakkingenzo heeft voor jou praktische en voordelige verzendzakken, bekijk het aanbod op haar website. Een website vol inspiratie voor jouw toekomstige zendingen, die allemaal zonder schade bij de klanten aankomen. Verpakkingsmateriaal zowel consumenten als producenten gebruiken het. Er zijn veel verschillende soorten online te koop, waaronder de praktische en voordelige verzendzakken en verzendtassen.

Een fijne manier om spullen zonder problemen op de plaats van bestemming te krijgen. En wist je dat bij het op de juiste manier van sluiten en openen van deze zakken en tassen ze ook nog eens vaker te gebruiken zijn dan die ene keer?

Voordelige verzendzakken  

Heb je een grote partij verzendzakken nodig, dan profiteer je van staffelkorting, mooi meegenomen toch? Bekijk de website en bestel wat jij nodig hebt. Naast verpakkingen kun je hier ook terecht voor opvulmateriaal om een zending extra bescherming te geven.

Jouw bestelling heb je snel in huis omdat Verpakking & Zo uit voorraad kan leveren. Als jij je bestelling voor 14.00 uur bestelt, wordt deze nog dezelfde dag verzonden. En er zijn nog meer voordelen die je zullen aanspreken namelijk:

  • Het grote assortiment van verpakkingmaterialen en bijbehorende producten,
  • De staffelkorting hoe meer je bestelt des te lager de prijs per stuk wordt (dus zeer scherpe prijzen),
  • De goede kwaliteit,
  • Het webwinkelkeurmerk, zodat je weet dat je met een bonafide aanbieder te maken hebt,
  • De veilige betalingswijze, betalen kan op verschillende manieren, ook achteraf.